Σκόρπιες σκέψεις- Κουβεντούλα

Monday, November 13, 2006

Περί ζωδίων..

Μετά από ένα κουραστικό τριήμερο, διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο, αν και είχα τις διαφωνίες μου, τουλάχιστον (χαμο)γέλασα πολύ!
Ελπίζω να κάνετε και εσείς το ίδιο!!
(γνωρίζω ότι ρίχνω το επίπεδο του blog, my dear administrator υπόσχομαι το επόμενο post που θα αναρτήσω να έχει αυτή την...ποιοτητα που κατανοώ ότι όλοι αναμένετε εναγωνίως από εμένα!!! -το "ποιοτητα" επίτηδες είναι χωρίς τόνο και παρακαλώ όπως διαβαστεί αναλόγως)

ΚΡΙΟΣ- Πέσιμο: « Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση.Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό.΄΄ Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Ατάκα χωρισμού: « Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο.Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά.Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Ατάκα χωρισμού: « Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πέσιμο: «Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.»
Ατάκα χωρισμού: « ʽΈσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. Άμα θες πήγαινε εσύ.»
Ατάκα χωρισμού: « Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει ΄΄πάρει΄΄ ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: « Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Ατάκα χωρισμού: « Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

ΖΥΓΟΣ- Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Ατάκα χωρισμού: «Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Πέσιμο:Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα ΄΄δηλητηριάζει΄΄ τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.
Ατάκα χωρισμού: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»

ΤΟΞΟΤΗΣ- Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θ μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.
Ατάκα χωρισμού: «Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: « Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»
Ατάκα χωρισμού: «Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού:Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»

ΙΧΘΕΙΣ- Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.»
Ατάκα χωρισμού: « Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.»

18 Comments:

Blogger aspaki said...

This comment has been removed by the author.

11/13/2006 10:16 PM  
Blogger Mutnedjemet said...

Gia ton Ofioyxo den exei???

11/14/2006 4:37 AM  
Blogger tsikalhnio said...

OOPS arhisane oi apohwriseis.
Gia to kineziko den ehei tipota?
Pantws gia ena pou xerw sto pesimo ehei mallon ligo dikio.

11/14/2006 11:44 AM  
Blogger tsikalhnio said...

Episis vlepw mia tasi na theloume na kanoume logopaignio me tin poiotita. Thewrw oti prepei pote pote na rihnoume to epipedo . I poli koultoura vlaptei, milaei enas opados tou Entehnou pou ta spase ston Petreli!!! As opsontai dio matia pou apo avrio tha nai ligo makria...

11/14/2006 11:49 AM  
Blogger aspaki said...

Αγαπητέ mutnedjemet εξέτασα με προσοχή την διαπίστωση-"κρυφό αίτημα" για να βρούμε κάτι σχετικό-περί Οφιούχου..
Δυστυχώς δεν μου ξέφυγε τίποτα, κι αυτό ήταν το κείμενο! Για να το λες όμως εσύ, κάτι παραπάνω θα ξέρεις, οπότε περιμένω το "πέσιμο" και την "ατάκα χωρισμού" και του Οφιούχου!! ;-))!!
Όσο για τον φίλο και συναγωνιστή tsikalhnio, χαίρομαι που οι απόψεις μας περί ποιοτητας (επιμένω στο χωρίς τόνο) ταυτίζονται! Χρειάζεται να πέφτει και το επίπεδο πού και πού! Όσο για τον Πετρέλη και το σπάσιμο, σε αντιδιαστολή με το Έντεχνο, αν τα μάτια είναι μπιρμπιλωτά και τσακίρικα, χαλάλι τους! Σύσσωμο το έντεχνο, στη θέση σου το ίδιο θα έκανε!

11/14/2006 9:10 PM  
Blogger Mutnedjemet said...

A geia sou...kai stoys dyo dhladh, Tsikalinio kai Aspaki. Giati se zhthmata kardias...ti se ekfrazei perissotero; "rix'ta mallia sou ki afhse me na rthw ligo kai na dw" (trexa gyreye dhladh...) h "Htan h Zwh mou Kolash kai thn Ekanes Apolaysh"(sharp and strick to the point?)???Thesmikes diafores...

11/15/2006 4:23 PM  
Blogger tsikalhnio said...

Nomizw kai to stihaki tou Kazouli -apo entehno einai arketa kalo, gia pio spitikes kai triferes katastaseis. To kolasi-apolafsi,megalo souxe tis epohis mas, aporw pws ta mathaineis ekei panw,einai ligo pio omologitiko stihaki.
Egw anaferomai se ligo pio pikramena skiladika, tipou Tha prepe na soun edw ktl...

11/15/2006 4:54 PM  
Blogger Mutnedjemet said...

...poy se xreiazomaiaiaiai...Akrivws!Ayto ta leei ola kaitairiazei me oles tis katastaseis apofyghs, xwrismwn...kai apoxwrismwn. Ante twra na thrhnhseis me Katsimixaious na sou lene gia th monaksia toy sxoinovath kai ekei poy thes na mizeriaseis, na prepei na analyseis to keimeno kai na vgaleis to thematiko kentro!!!
Oxi Tsikalinio, mia xara ekanes kai phges ston Petrelh...mono poy klaiw poy den eimai ki egw ekei na erthw...

11/15/2006 9:03 PM  
Blogger aspaki said...

Μπράβο παιδιά, τα είπατε και οι δυο εξαιρετικά!!
Διάβαζα τα post και έριχνα και 2-3 στροφές, έσπασα και 1-2 τζάμια..τραγουδώντας!!!
Συμφωνώ απολύτως μαζί σας, το κάθε πράγμα στην ώρα του. Πώς να το κάνουμε τώρα, άμα έχεις τον νταλκά σου, δεν θα σου βγει-για να πω και τα γυναικεία τώρα..-το "να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει" γιατί καλέ μου, δεν θέλουμε ούτε στις γάτες, ούτε και στους εργάτες να πούμε τον πόνο μας!! (την όρεξη μας είχαν άλλωστε και οι δυο..) Κι εδώ που τα λέμε, σιγά να μην κυνηγώ την γάτα τώρα, να της πω τον πόνο μου, στον άμεσα ενδιαφερόμενο θέλω να τα..χώσω!!!

11/19/2006 8:37 PM  
Blogger tsikalhnio said...

Den se pistevw aspaki oti mporeis na spas tzamia, ektos kai ean oi spiloi sou ehoun ekpaideftei gia aftes tis idiotites. Ena krifo oplo enantiwn epaggelmatiwn dolofonwn...

11/20/2006 3:40 PM  
Blogger aspaki said...

Αχ, tsikalhnio!! Πίστευα ότι θα μπορούσα να την γλιτώσω και να περάσει στο..ντούκου αυτό για τα τζάμια! Εκεί πραγματικά βρισκόταν "καλυμένη" μια νέα διάσταση στην εκπαίδευση των ψύλων!! (παράλληλα ασχολούνται και με το καράτε..) Όλα αυτά για παν ενδεχόμενο. Ποτέ δεν ξέρεις, πρέπει να ξέρουν να προστατεύσουν τα αφεντικά τους. Θα τους στρατολογήσουμε αύριο. Καλά, μεθαύριο..!
Όπως κατάλαβες για ευνόητους λόγους (a......r) το θέμα "όπλο ενάντια στους επαγγελματίες δολοφόνους", δεν μπορώ να το θίξω σε αυτό το blog.
Νομίζω μας παρακολουθούν Μώλντερ. ε..συγνώμη tsikalhnio ήθελα να πω. Αλλά μην το βάζεις κάτω.
The truth is out there.
!!

11/21/2006 8:14 PM  
Blogger tsikalhnio said...

My name is Antonis, Tsikalantonis kata to My name is Bond, James Bond

11/22/2006 11:14 AM  
Blogger tzitzifoula said...

Χμ χμ, δεν καταλαβαίνω τι έχετε με τους επαγγελματίες δολοφόνους.

12/04/2006 3:39 AM  
Blogger tzitzifoula said...

This comment has been removed by the author.

12/04/2006 3:39 AM  
Blogger tzitzifoula said...

Πολύ γέλιο το ποστ Ασπάκι!!! Και τονίζει φυσικά ότι εμείς οι Κριοι πως να το κάνουμε είμαστε ακαταμάχητοι!!!

12/04/2006 3:42 AM  
Blogger tzitzifoula said...

Το στιχάκι του Καζούλη είναι πολύ όμορφο και τρυφερό κατά τη γνώμη μου. Τώρα το "Θα 'πρεπε να σουν εδώ" είναι άλλη ιστορία φωνάζει απουσία κι εκτόνωση μαζί.

12/04/2006 3:47 AM  
Blogger tzitzifoula said...

Αγαπητή Mutnedjemet επέτρεψε μου να διαφωνήσω ρητά με την άποψη σου για τους Κατσιμιχαίους. Το "Νύχτωσε νύχτα" είναι ένα από τα πιο πικραμένα τραγούδια χωρισμού που έχω ακούσει. "...πόσες φορές δεν έκλαψα για σένα που ζήσαμε μαζί τόσα πολλά και πια δε γνωριζομαστε...", "καινούριους φίλους και παρέες προσπαθήσαμε, πως θα 'ναι όλα πιο δύσκολα πρέπει να αποφασίσω, ΄μ' αυτό που περισσότερο απ' όλα με πειράζει είναι τν απουσία σου που πάω να συνηθίσω..."

12/04/2006 3:54 AM  
Blogger Mutnedjemet said...

Opws to parei kaneis....kai sto xwrismo yparxoun faseis, ayto mallon ginetrai. Gia na ginw omws kai ligo pio eyxaristh, exw ena top 5 ekswfrenikwn tragoudiown paramelhshs kai xwrismwn:
1. To agalma (to apolyto melo alla aiwnio Ellhniko floorfiller).
2. Gia sena (Bissh etoimh na pesei se grammes trenwn, na kaei, na aytoakrwthriastei, me leptomereiakh perigrafh, poy tha zhleye kai o Vincent Price. Very splatter).
3. Ti kanw monh mou mes sto saloni mou (h Vandh se stigmes monaksias; mia pio extreme ekdoxh toy pernw kai monh mou kala. ok, de xreiazetai na mas to les kiolas)
4. Aima dakrya kai idrwtas (o Rouvas se stigmes katarreyshs)
5. Sthn Afrikh tha paw me toys Masai ( ...gia na aykshthei h gewgrafikh sas paideia).

12/14/2006 5:05 PM  

Post a Comment

<< Home