Σκόρπιες σκέψεις- Κουβεντούλα

Sunday, March 25, 2007

25η Μαρτίου 2007

Φίλοι και φίλες, ώρα καλή. Τελικά χάσαμε από τα Τουρκάκια και με πολύ βαρύ σκορ. Αυτό ξεπλένεται μόνο με αντίστοιχη ήττα τους μέσα στην Πόλη. Λόγω υποχρεώσεων με κάποια επιφανή μέλη του Blog δεν είδα το παιχνίδι, οπότε γλίτωσα τελικά την πολύ πίκρα. Αντ’ αυτού έφαγα ένα πολύ γλυκό πιάτο σε ένα ωραιότατο εστιατόριο, χοιρινό φιλέτο με λικέρ μαστίχας θυμάρι και δενδρολίβανο. Θα ακολουθήσει φαντάζομαι αναλυτική περιγραφή από τους λοιπούς συνδαιτυμόνες που ανήκουν στο Blog.

Τι εορτάζουμε λοιπόν σήμερα

Την επανάσταση για την απελευθέρωση από την Ωθωμανική αυτοκρατορία.Παρελάσεις κακό αεροπλάνα πυραύλους κτλ κτλ. Ελπίζω ότι του χρόνου δεν θα μια σε καμιά τέτοια παρέλαση…
Τους εορτάζοντες Βαγγέληδες, Ευαγγελίες κτλ κτλ. Ξέρω άτομα από εδώ που έχουν στην οικογένειά τους και να τους/τις χαιρόμαστε !!!
Τη μεγαλύτερη στιγμή του Κρητικού μπάσκετ. Το Ρέθυμνο, ομάδα Α2 παίζει με τον Παναθηναϊκό στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εντάξει η πιθανότητα να το πάρει είναι μικρή, αλλά ένας αγώνας είναι, ποτέ δεν ξέρει κανείς.
Τα γενέθλια της administrator!! Χρόνια πολλά και δημιουργικά με πολλές επαγγελματικές επιτυχίες στις νόμιμες και παράνομες δραστηριότητες.(ξέρεις εσύ).

Δεν αποκαλύπτω την ηλικία της αν και δεν έχει πρόβλημα και τόσο. Πάντως να ξέρετε ότι είναι μεγαλύτερη από ότι δείχνει. Μα να μην την αγγίζει ο χρόνος !!! Πρέπει να μας πει τα μυστικά. Να ναι καλά και να το δείχνει γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο σκούνε οι εχθροί τζη. Περαστικά ντος…

Και :

Χρόνια Πολλά, πολλές χαρές, καημό να μη γνωρίσειςκι ότι στ’ αλήθεια επιθυμείς γρήγορα να αποκτήσεις

10 Comments:

Blogger almaro said...

Γλυκιά Τζιτζιφούλα, σου εύχομαι να έχεις ζωή πλούσια σε εμπειρίες και συμπεράσματα, και να έχεις πάντα την παρέα που εσύ θεωρείς ότι σε γεμίζει.


Χρόνια πολλά και λαμπερά!!!!

3/25/2007 4:46 PM  
Blogger skiodis said...

Χρόνια Πολλά-Πολλά

πλάι σε ανθρώπους που αξίζει ν' αγαπάς, με σχέσεις τρυφερές, γεμάτες, αληθινές!

Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό που είσαι: μια ζεστή φίλη, μια δημοκρατική administrator, μια δυναμική συνομιλήτρια, μια παραμυθένια πριγκήπισσα, μια... τζιτζιφούλα!!!

3/25/2007 5:46 PM  
Blogger tzitzifoula said...

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! :)
Αγαπητέ tsikalhnio ξέχασες να αναφέρεις ότι τα γενέθλια μου αποτελούν με διαφορά το σπουδαιότερο γεγονός της ημέρας!
Τι κάνεις καλή μου almaro? Πολύ όμορφες ευχές. (Πολύ ενδιαφέρον και χαριτωμένο το ποστ με το Γέρο Μπιλ.)
Γλυκέ μου σκιώδη με συγκίνησες με τα καλά σου λόγια... Είμαι μια πολύ χαρούμενη τζιτζιφούλα αυτή τη στγμή. Στο ποστ σου με τα χρόνια πολλά δεν αφήνει να βάλω σχόλιο δεν ξέρω γιατί, μπουφ...
Μου είστε πολύ σημαντικοί.Ευχαριστώ.

3/25/2007 11:58 PM  
Blogger tsikalhnio said...

Oh, kavalisame kalami...

3/26/2007 9:26 AM  
Blogger skiodis said...

tzitzifoula,

ηθελημένα έχω απενεργοποιήσει τα comments στην εικόνα, αφού την έβαλα ως συνοδευτική στο κείμενο του tsikalhnio, το οποίο και σεβάστηκα ως τόπο ευχών για τα τζιτζιφογενέθλια.

Φιλάκια

3/26/2007 6:18 PM  
Blogger tzitzifoula said...

Το εστιατόριο ήταν όντως πολύ όμορφο και φιλόξενο.Και το φιλέτο με λικέρ μαστίχας εξαιρετική επιλογή tsikalhnio. Νομίζω μαζί με το χοιρινό με μαύρη μπίρα οι τοπ επιλογές της βραδιάς. Καλή παρέα, νόστιμο και παιχνιδιάρικό φαγητό,ωραία ατμόσφαιρα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς????

3/28/2007 2:25 PM  
Blogger antikeimena said...

Μια τζιτζιφουλα να πληρώνει!

3/29/2007 3:09 AM  
Blogger tsikalhnio said...

Omologw oti plirwse... Thannks gia to gevma. Se vriskw pantws oligarki tzi tzi sto ti allo na zitisei kaneis. An ennoeis apo to estiatorio elaxista akomi alla gia ta ipoloipa o arithmos toys tinei sto apeiro

3/29/2007 10:54 AM  
Blogger tsikalhnio said...

aprilis 2008. Telika imoun se mia tetoia parelsasi estw kai san "frontistis agimatos".
Opws leei kai o simpathestatos miltos

"Afta pou de s' aresoune afta tha xanapatheis"
(admin, rwta akrivws tin ampla sou gia na to diwrthwsoume...)

4/05/2008 6:26 PM  
Blogger tsikalhnio said...

Ό,τι και αν ζήσεις δεν αρκεί
δε φτάνει για να μάθεις.
Όσα νόμιζες γλίτωσες
αυτά θα ξαναπάθεις

5/17/2008 5:37 PM  

Post a Comment

<< Home