Σκόρπιες σκέψεις- Κουβεντούλα

Tuesday, January 23, 2007

Αύξηση πληθυσμού!!!

Πολύ χαίρομαι που αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε!!!! Almaro και Giorgos καλώς ήρθατε!!!!

"Καλώς ορίσατε εδώ στη συντροφιά μας
κι είναι χαρά μας να 'στε μαζί με μας"

(Απόσπασμα από κατασκηνωτικό τραγουδάκι, που κολλάει γάντι στην περίσταση. Δεν πήγαν τζάμπα τόσα χρόνια στις κατασκηνώσεις...! )
Έλπίζω να βολευτήκατε στο φιλόξενο μπλογκ μας!

8 Comments:

Blogger tsikalhnio said...

Hilia kalwsorisate. Hairomai pou ginomaste WORLD travellers pleon. (Etsi grafoun ta eisitiria tis British gia tis mi Evrwpaikes ptiseis). Ehw kai tekmiria. Simplirwste kapoio profilkana 2 lexeis kai perimenoume tis dikes sas paremvaseis. I almaro ehei idi xekinisei pantws.

1/23/2007 9:24 PM  
Blogger aspaki said...

Καλώς ορίσατε και από εμένα!! (στην almaro για 2η φορά!) Καλές σκέψεις και καλή κουβεντούλα να έχουμε!
Δεν τα είπε καταπληκτικά η administrator μας?
Θα κάνεις φρρρρρρρρρρρ, να σε ακούσουμε?? εε??? φανταστική administrator??

Μην το γελάτε εσείς οι νέοι και υπάρχει λόγος που σας τα λέω όλα αυτά..
Οι απόψεις που εκφράστηκαν κατά την διάρκεια μιας μίνι και τηλεφωνικής και δημοσκόπησης που έκανα προσφάτως (σαν αυτές που αρέσουν στο tsikalhnio- this is for you mate!!) ήταν οι εξής: (δέχτηκαν να μας μιλήσουν αρκεί να εξασφαλιστεί η ανωνυμία)

- «είναι πολύ καλή, αλλά πού και πού χρειάζεται να συμφωνείς με τις απόψεις της, γιατί είναι και λίγο απρόβλεπτη» (μην παίρνουμε και θάρρος!! Πολύ καλά αγαπητέ/ή φίλε/η, συνέχισε έτσι!!)
- «χμμμ.. Καλή ήταν ως τώρα μαζί μου, ίσως γιατί δεν φέρνω και πολλές αντιρρήσεις.. Έχω ακούσει όμως ότι για να σου φερθεί πραγματικά καλά, πρέπει να μπεις στην «αυλή» της!?! Λες να τα καταφέρω??» (τώρα θες πραγματικά απάντηση???)
- «καλή είναι, αλλά έχω ακούσει πώς αν δεν πας με τα νερά της όταν έχει τα νεύρα της, πρέπει να έχεις firewall ακόμα και μέσα στο blog» (εεεε???)
- «κοίτα να δεις, καλή πρέπει να είναι, αλλά έχω ακούσει πως έχει ένα μακρύ δάχτυλο μονίμως κολλημένο πάνω στο delete του πληκτρολογίου της.. Και δεν το έχει σε..τίποτα, να το πατήσει!!»
- «ε…δεν την ξέρω και πολύ καλά..αλλά..ε..(να μιλήσω ελεύθερα?? –μην μασάς, ρίχτα!!) φήμες λένε ότι έχει ένα περίεργο γέλιο και στο δάχτυλο της φορά ένα δαχτυλίδι-σφραγίδα.. την φοβάμαι λίγο..
(να υποθέσω το φοράει και στο μακρύ δάχτυλο της??, βλ. προηγούμενο σχόλιο!! Τι να πω, πολύ Αστυνόμο Σαΐνι και άντε το μεταγενέστερο Παρα5 βλέπει ο/η φίλος/η!!)
- «είναι η καλύτερη administrator που είχα ποτέ» (τςς!! Η «αυλή» που λέγαμε??)

Ε, αρκετά για σήμερα! Να μην φλυαρώ άλλο.. Να φεύγω και εγώ σιγά..σιγά..

1/23/2007 10:00 PM  
Blogger antikeimena said...

Καλωσήρθατε giorgo και almaro!!!

Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την παρέα αυτού του blog, αφού εδώ μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα κάθε σας σκέψη και προβληματισμό, αρκεί αυτά να συμφωνούν με τις απόψεις της amdinistrator, και υπό την προϋπόθεση να πληρώνετε τακτικά την εβδομαδιαία συνδρομή σας!

Για περισσότερες εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τους υπολοίπους contributors του blog μας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το artemis_matsas@stazi.gr

Ζήτω η ελευθερία του λόγου!

1/24/2007 4:22 AM  
Blogger aspaki said...

Πες τα skiodi, πες τα!!!
Φράσεις τύπου: "την κουκούλα σας κύριες, με εμποδίζει..", "καλά, κι όταν έχεις συνάχι, τι κάνεις με την κουκούλα??", "εγώ έχω ένα ειδικό μοντέλο, αλλά χρειάστηκε να το παραγγείλω στο εξωτερικο.." είναι συνηφασμένες με την πραγματικότητα μας..!!

Ζήτω η ελευθερία του λόγου!!

1/24/2007 2:23 PM  
Blogger aspaki said...

ok, μια μικρή διόρθωση. "την κουκούλα σας κύριε.." ήθελα να γράψω και όχι "κυρίες"...
αλλά δεν βαριέσαι..

1/24/2007 2:25 PM  
Blogger tsikalhnio said...

I katathesi tis evdomadias sindromis se elvetiki trapeza...
I tromokratia tou/tis admin de tha perasei...

1/24/2007 3:07 PM  
Blogger tzitzifoula said...

Αχ, πόσο χαίρομαι που είμαστε όλοι τόσο αγαπημένοι σε αυτό το μπλογκ! Ως βαθιά δημοκρατικός administrator δεν θα ασχοληθώ με τα γλυκύτατα σχόλια σας. Σε λίγο θα κυκλοφορήσετε και εκείνες τις ανακριβείς φήμες για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες... Θα ήθελα επίσης, επειδή νοιάζομαι πάρα πολύ για τη σωματική σας ακεραιότητα να σας συμβουλέψω να προσέχετε όταν κυκλοφορείται εκτός σπιτιού, έχει σημειωθεί αύξηση των ατυχημάτων τον τελευταίο καιρό... Γιατί νομίζετε έχουν εξαφανιστεί οι happyhippo και blacky???

1/24/2007 3:57 PM  
Blogger tsikalhnio said...

A nai kali mou.

Thimithika kapoio stihaki
"Tosa dinw posa thes" gia na mi mas kaneis kako e? Isws etsi vgaleis perissotera lefta...

1/25/2007 1:09 PM  

Post a Comment

<< Home